Dakbedekking in Amersfoort

Is uw dak nodig aan vervanging toe? De dakbedekking kan lek zijn of verouderd. Uw dakdekker in Amersfoort heeft jarenlange ervaring met het vervangen en vernieuwen van dakbedekking. Tijdens het bedekken van uw dak kunnen wij direct voor extra dakisolatie zorgen. Een uitgelezen kans om uw woning in Amersfoort of de omgeving van Amersfoort beter te isoleren. Verdere kunt u andere mogelijkheden overwegen zoals het aanbrengen van lichtkoepels. Op deze manier creëert u meer licht in uw woning. Als we toch met uw dak bezig gaan, nemen we deze klus ook graag voor onze rekening.

bedekking dak vervangen voordelen

Het kiezen voor nieuwe dakbedekking heeft tevens als voordeel dat de kans op daklekkage flink kleiner wordt. Elke type dakbedekking is aan slijtage onderhevig. Weersinvloeden als grote temperatuursverschillen, storm en neerslag hebben hun uitwerking op de dakbedekking. Elk type dakbedekking heeft een bepaalde levensduur. Om er achter te komen hoe de staat van uw dak en dakbedekking is kunt u MaRo Reiniging & Onderhoud inschakelen om een dakinspectie uit te laten voeren. Afhankelijk van wat onze dakdekkers vinden geven wij u een advies voor dakonderhoud. Soms is een dakreparatie voldoende. Een andere optie is om een plaatselijke dakrenovatie uit te voeren.

Plaatsing van dakbedekking

Soorten dakbedekking

Bij MaRo Reiniging & Onderhoud heeft u keuze uit vele soorten dakbedekking. Bitumen dakbedekking is een veelgebruikt materiaal voor platte daken, evenals kunststof dakbedekking. Een voordeel van kunststof is een lange levensduur. De klassieke dakpan is het meest geschikt voor hellende daken. Gaat uw voorkeur uit naar duurzaam? Dan leveren wij groene daken, ook wel vegetatiedaken genoemd, die geschikt zijn voor een dakhelling tot 40%. De voordelen zijn isolatie van zowel geluid als warmte en energiebesparing. Wilt u weten welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw woning in Amersfoort? Neem gratis en vrijblijvend contact op met uw specialist in Amersfoort. Wat u van ons kunt verwachten is een goede service tegen scherpe prijzen. U kunt ons altijd bereiken op 0317 - 72 44 06.