Stormschade Amersfoort

In Nederland stormt het geregeld, lijkt het ook alleen maar meer te worden en daardoor ontstaat er veel stormschade. Wij helpen hier jaarlijks veel van onze klanten met dit probleem. Er wordt officieel over een storm gesproken wanneer het weer windkracht 9 bereikt.

Vaak is de wind niet de enige factor die schade veroorzaakt. Dit gaat vaak gepaard met de bomen die om een woning staan en die omvallen. In dit geval is het dak vaak de slachtoffer onder zulke zware weersomstandigheden.

Een dakdekker in Amersfoort van Dakcentrale Nederland B.V. helpt u dan ook graag om de stormschade te verhelpen. En een daklekkage snel op te lossen. In veel gevallen bent u verzekert voor stormschade. Huurt u de woning dan moet de verhuurder voor een dakreparatie zorgen en deze ook betalen. Heeft u een koopwoning en daarvoor een hypotheek afgesloten? Dan is een opstalverzekering verplicht. Deze zal doorgaans de herstelkosten door de stormschade bekostigen.

Stormschade dakpannen Amersfoort

Stormschade aan uw dak kan eenvoudig worden veroorzaakt door heftige windstoten. Het kan voorkomen dat dakpannen losraken of door andere objecten beschadigd kunnen raken. Hierdoor ontstaan lekkages.

Het beste is het voorkomen dat er water of vuil binnendringt in de woning. Het is dan ook aan te raden om de schade zo snel mogelijk te repareren. Een lekkage kan namelijk voor meer nog schade zorgen in de woning. Schakel daarom zo snel mogelijk een professionele dakdekker in die het probleem snel van verhelpen.

Stormschade Amersfoort snelle service

Bij stormschade in de omgeving van Amersfoort kunt u onze vakkundige dakdekkers van Dakcentrale Nederland B.V. inschakelen. Het bedrijf staat het hele jaar voor u klaar voor een snelle dakreparatie. In de herfst en winter vinden zich namelijk de meest hevige stormen plaats maar ook in de zomer kan het weer zo omslaan.

U kunt dan ook gebruik maken van onze 24-uurs spoedservice. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Neem contact met ons op via 085 - 106 10 29 om een afspraak. Voor minder dringende zaken kunt u ook het contactformulier invullen of om een offerte aan te vragen. Onze dakdekkers adviseren u graag om tot de beste oplossing te komen.