Dakreiniging Amersfoort

Een dakreiniging kan veel problemen aan het dak voorkomen. Door de jaren heen heeft het dak veel te verduren. Een dakdekker in Amersfoort van Dakcentrale Nederland B.V. vertelt u graag meer over de voordelen. U kunt ons bellen op 085 - 106 10 29, ook om meteen een afspraak te maken. Voor een offerteaanvraag kunt u het contactformulier gebruiken.

Wanneer dakreiniging uit laten voeren

Storm, regen, wind, vorst maar ook zon en vervuiling tasten uw dakbedekking aan. Door al deze invloeden kunnen beschadigen aan de dakbedekking ontstaan met mogelijk daklekkage tot gevolg.
Met dakonderhoud in de vorm van een dak reiniging verkleint u de kans op problemen.

Dak coaten na dakreiniging Amersfoort

Er zijn verschillende manieren om het dak te reiniging. Vooral voor pannendaken is een dakreiniging aan te raden. Betonnen dakpannen hebben altijd kleine luchtbelletjes in zich. Door weersinvloeden kunnen hier makkelijk organische materialen zoals mos op ontstaan. Het ontmossen door middel van een hogedrukreiniger voeren wij dan ook met grote regelmaat uit.

Om te voorkomen dat mossen zich snel weer aan uw dak kunnen hechten adviseren onze dakdekkers om een dak coating aan te brengen. Een dak coating zorgt ervoor dat kleine luchtbelletjes die aan de oppervlakte van de dakpan zitten gevuld worden. Hierdoor word het oppervlakte van de dakpan glad waardoor onder andere mosgroei tegen word gegaan. Maar misschien nog wel belangrijker zorgt het ervoor dat er geen water in de luchtbelletjes kan komen. Als dit het geval is en er is vorst op komt, kan de dakpan kapot vriezen.

dak coating aangebracht na dakreiniging

Het dak coaten kan zowel gezien worden als een vorm van dakonderhoud als dakreparatie. Na het aanbrengen loopt het water veel makkelijker en sneller van uw dak af. Op deze manier is de kans ook een stuk kleiner dat mos zich kan hechten. De coating is in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kan u uw dak een complete nieuwe uitstraling geven.

Kosten dak reiniging Amersfoort

Overweegt u om het dak te laten reinigen? Neem dan gerust contact op met Dakcentrale Nederland B.V.. Wij vertellen u graag meer over de gang van zaken. Omdat elk dak verschillend is maken wij altijd een offerte op maat. Oppervlakte en bereikbaarheid verschillen namelijk flink per dak. Via ons contactformulier kunt u hiervoor een afspraak maken. Maar bellen kan natuurlijk ook: 085 - 106 10 29.

Met ruim 22 jaar aan ervaring zorgen wij voor een optimale dakreiniging. In de gehele omgeving van Amersfoort kunt u gebruik maken van onze diensten. Vanzelfspreken kunt u ons ook inschakelen voor andere werkzaamheden zoals een dakinspectie of dakrenovatie. Wij zijn allround!