Dakisolatie in Amersfoort

U zult veel profijt hebben van dakisolatie. Hieronder vindt u meer informatie over de kosten voor dakisolatie, de voordelen van dakisolatie en de verschillende soorten. Al een keuze gemaakt omtrent dakisolatie in Amersfoort?

Praat gerust nog even met onze dakdekker in Amersfoort. Hij beantwoordt al uw vragen met betrekking tot de isolatie van uw dak. Niets is te gek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085 - 106 10 29.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie heeft als grootste voordeel dat het kosten bespaart. Als u een inschatting maakt van de kostenbesparing op basis van 1 euro/m3 gas, dan kunt u uitgaan van een jaarlijkse besparing van tussen de €400 en €800. Als u uw huidige gasprijs weet, kunt u zelf de daadwerkelijke besparing bij dakisolatie in Amersfoort nog berekenen. Hieronder nog drie voordelen:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • Uw huis wordt meer waard.

Dakisolatie: kosten

U moet rekenen op kosten van tussen de €1000 en €4500 voor het laten plaatsen van dakisolatie in Amersfoort. Op landelijk niveau of op regionaal niveau zijn er soms subsidies ter beschikking die de kosten nog kunnen drukken. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers hebben ervaring in alle soorten dak isolatie. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en u kunt dan ook bij ons terecht voor alle soorten dakwerkzaamheden. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Amersfoort bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie kan aan de binnenzijde van uw platte dak aangebracht worden. De dakbedekking moet dan wel verwijderd worden, maar dan kunt u er ook voor kiezen om uw dak te vernieuwen. Er kan isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw schuine dak toegevoegd worden. Dit geeft goede isolatie, maar hierdoor moet u wel een klein beetje ruimte op zolder inleveren. De zoldervloer isoleren is ook een goede optie wanneer u uw zolder louter als opbergruimte gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Uw platte dak kan ook aan de buitenzijde geïsoleerd worden. Dit houdt in dat er isolatiemateriaal op het dak wordt gelegd. Ook dakisolatie aan de buitenzijde is geschikt voor uw schuine dak. Het dak kan hiermee enorm goed geïsoleerd worden. Een andere manier om uw schuine dak te isoleren is door purschuim, EPS termoparels of ander materiaal onder de dakpannen de spuiten.

Dakisolatie Amersfoort door Dakcentrale Nederland B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekker staat altijd voor u klaar. Eerst iets meer informatie en dan een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op telefoonnumber 085 - 106 10 29 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.