Dakinspectie Amersfoort

Omdat het weer zo onvoorspelbaar is en er ieder moment schade of een lekkage kan ontstaan vanwege achterstallig onderhoud, is het aan te raden om periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. In de omgeving van Amersfoort kan Uw Storing.nl een grondige dakinspectie uitvoeren om uw dak te controleren of alles zit zoals het hoort. Zo kunt u schade en lekkages voorkomen voordat het te laat is. Door het op tijd ingrijpen ontloopt u grotere schade en bespaart u verdere kosten.

Wij gaan het dak voor u op en onderzoeken nauwkeurig uw gehele dak. Eerst wordt naar de staat van de dakbedekking gekeken. De meest voorkomende gebreken zijn slijtage aan de dakbedekking en gebroken of losse dakpannen. Daarnaast wordt de fundering en het isolatiemateriaal onderzocht. Na de dakinspectie zullen onze dakdekkers aangeven of er mankementen zijn en wat de mankementen dan zijn. Wij adviseren u dan ook graag om tot de beste oplossing te komen. Indien nodig, dan zal in vele gevallen een dakreparatie  volstaan.

Dakinspectie Amersfoort voorkomen van schade

Het wordt vaak aangeraden om periodiek een dakinspectie uit te laten voeren. Dit is de manier om uw dak te onderhouden. Door uw dak te laten controleren door een vakkundige dakdekker in de omgeving van Amersfoort, komen de schades eerder aan het licht en kan zo voorkomen worden dat de schade zich verergerd. Op deze manier bespaart u geld door het ontlopen van een dure reparatie of renovatie van uw dak. Bij een daklekkage is er vaak meer schade dan gedacht wordt. In veel gevallen is het dakbeschot, dakisolatie en soms ook het stucwerk beschadigd. Deze schade kan gedekt zijn door een opstalverzekering.

Inspectie dak Amersfoort laten uitvoeren

Beschadigingen aan het dak die wij vinden kunnen wij meteen aanpakken. Van tevoren kan dit in overleg gedaan worden. Eventuele grotere gebreken kunnen wij ook voor u verhelpen. Hierover zullen wij u adviseren en samen met u doornemen wat de beste manier is om het probleem op te lossen. Neem contact met ons op via 033 - 808 02 43 of vul het contactformulier om een offerte aan te vragen. Uw Storing.nl is uw dakdekker in de omgeving van Amersfoort.